Saat vettä hanasta ympäri vuorokauden. Eikä se maksa paljoakaan. Se maistuu hyvältä ja on paikallista. Haalea on itse asiassa ainoa tarvitsemasi lisuke, kun käytät EKULF PowerFlosseria puhdistaaksesi hampaasi ja ikenesi tehokkaasti.

Hyvä asia sekä sinulle että ympäristölle!

TULEVAISUUDEN HAMMASLANKA

EKULF PowerFlosser on sykkivä vesisuihku, joka puhdistaa hampaiden välit, ienrajan ja osittain myös ientaskut. Suihku hieroo ja stimuloi ikeniä pitäen ne terveinä ja raikkaina ja vähentäen ientulehdusten riskiä (gingiviitti). Useat tutkimukset osoittavat, että PowerFlosser poistaa hammaskiveä hampaiden välistä vähintään yhtä tehokkaasti kuin hammaslanka ja että se vähentää gingiviittiä – ja hoito kestää vain minuutin ajan. EKULF PowerFlosserin käyttö on helpompaa kuin hammaslangan – ja se on tehokas tapa puhdistaa hammasvälit.

”…kuin hammasvälien painepesu”

EKULF POWERFLOSSER

Suuressa suusuihkussamme on 600 ml:n vesisäiliö, 10 eri vaihetta, 1400 vesisykettä minuutissa (30-110 PSI) ja se toimii 220V:n virralla.

Vesiletkun pituus on 100 cm ja vesisäiliön kannessa on säilytyspaikat neljälle suuttimelle. 360 astetta pyörivä suutin tuottaa tehokkaan puhdistuksen, ja tuotteen mukana toimitetaan 3 kpl Standard Nozzle -suutinta, jotka poistavat hammaskiveä hammasväleistä, ienrajasta ja ientaskuista sekä 1 Tongue Scraper, joka on täydellinen väline bakteerien poistamiseen kielen pinnalta. Vesisuihku tekee hammasrautojen, hammassiltojen ja implanttien puhdistamisesta helppoa.

EKULF POWERFLOSSER CORDLESS

Akkukäyttöinen suusuihku, jonka Li-Ion-akku ladataan latausaseman kautta. Tämä malli sopii mainiosti pienehköihin kylpyhuoneisiin, kylpyhuoneisiin joissa ei ole pistoketta sekä matkakäyttöön.

Suusuihkussa on 3 eri vaihetta, 1 400 vesisykettä minuutissa (40-90 PSI) ja sen vesisäiliön tilavuus on 150 ml.

Suutin pyörii 360 astetta, ja tuotteen mukana toimitetaan 2 kpl Standard Nozzle -suutinta, jotka poistavat hammaskiveä hammasväleistä, ienrajasta ja osittain myös ientaskuista. Vesisuihku tekee hammasrautojen, hammassiltojen ja implanttien puhdistamisesta helppoa.

EKULF POWERFLOSSER -SUUTTIMET

EKULF PowerFlosseriin ja EKULF PowerFlosser Cordlessiin on saatavilla kolme erilaista suutinta/kärkeä.

Standard Nozzle -suutin
Poistaa hammaskiveä hampaista ja syvältä ientaskuista.

Tongue Scraper -kärki
Täydellinen puhdistamaan kielen pinta bakteereista, ruoantähteistä ja kuolleista soluista.

Ortodonttinen kärki
Tarkoitettu hammasrautojen käyttäjille, puhdistaa vaikeasti saavutettavat alueet.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Hampaidenpesun täydentäminen suusuihkulla on nopea ja tehokas tapa parantaa hammasvälien hygieniaa. Hampaiden harjaaminen ei riittävä tapa pitää hampaat ikenet terveinä. On tärkeää täydentää hampaiden harjaamista (tehtävä kahdesti päivässä) hammasvälien puhdistamisella.

Muista, että suusuihkua on köytettävä 1 minuutti ennen tavallista harjaamista.

1. Liitä pistokkeeseen

2. Täytä säiliö haalealla vedellä

3. Kiinnitä suutin

4. Valitse vedenpaine

5. Siirrä vesisuihkua hitaasti pitkin hampaita ja ikeniä

6. Sammuta kone ja tyhjennä se

TUTUSTU TULEVAISUUDEN HAMMASLANKAAN