PURE shine on uusi, ainutlaatuinen tuotesarja, joka vahvistaa hampaita ja tekee niistä terveempiä ja valkoisempia. Tuotteissa on runsaasti hampaitasi vahvistavaa ja suojaavaa fluoridia. Hammastahnassa ja suuvedessä on erittäin hyvä ja raikas mintun maku. Entsyymien ja hellävaraisesti puhdistavien ainesosien ansiosta PURE shine palauttaa hampaidesi luonnollisen vaaleuden.

Monista muista hampaidenvalkaisutuotteista poiketen PURE shine on hyväksi hampaillesi. Entsyymien ja hellävaraisesti puhdistavien ainesosien ansiosta PURE shine palauttaa hampaidesi luonnollisen vaaleuden. Sarja on hellävarainen ja turvallinen, ja sillä on todistettu vaikutus.

Tuotesarja kaikille, jotka unelmoivat luonnollisen kauniista hymystä.

PURE SHINE MOUTHWASH

PURE shine suuvedessä käytetään erityistä ainesosien yhdistelmää, ja sisältää mm. polyvinyylipyrridolia (PVP), joka torjuu kertymiä/hammaskiveä ja pitää hampaiden pinnat puhtaina.

Siten tuotteet auttaa säilyttämään hampaiden luonnollisen valkoisuuden. Korkea fluoridipitoisuus (0,2% NaF) tukee sekä hammaskiilteen että juurten pintojen uudelleenmineralisointia ja torjuu sekä kariesta että hammasten eroosiota/syöpymisvaurioita. PURE shine suuvedessä on raikas mintun maku, joka antaa hyvän hajuisen hengityksen. Suositellaan aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Säilytetään huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Käyttö: Käytä PURE shine -suuvettä aamuin ja illoin hampaiden pesun jälkeen. Purskuttele 10 ml:aa liuosta hampaiden ympärillä 1/2-1 minuutin ajan ja sylje se ulos. Älä niele liuosta. Voidaan mielellään käyttää myös aterioiden jälkeen.

PURE SHINE TOOTHBRUSH

EKULFin PURE shine -sarjaan on nyt lisätty eksklusiivinen hammasharja, joka on pehmeä ja hellävarainen hampaille/ikenille. Hammasharjan kartiomaiset harjakset pääsevät helposti hammasväleihin/approksimaaliväleihin ja poistavat tehokkaasti bakteereja ja hammaskiveä.

PURE shine -hammasharjassa on ergonominen varsi ja sen vahvat pinnat antavat hyvän otteen. Saatavilla valkoisena ja kullanvärisenä. Toimitetaan kuplamuovipakkauksessa.

PURE SHINE TOOTHPASTE

PURE shine Toothpaste on hammastahna, joka auttaa sinua säilyttämään hampaidesi luonnollisen valkoisen värin.

Hammastahna on kehitetty yhdessä hammaslääkäreiden kanssa, ja se sisältää papaiinia – luonnollista, papaija-hedelmästä uutettua entsyymiä. Papaiini puhdistaa hammaskiilteen tehokkaasti ja tekee hampaiden pinnoista puhtaita ja sileitä, jolloin uusi hammaskivi ei tartu niihin helposti.

Käytä PURE shine Toothpastea mielellään yhdessä PURE shine Whitening -liuskojen kanssa saadaksesi pysyvämmän tuloksen.

1450 ppm:n fluoripitoisuus antaa maksimaalisen fluoridisuojauksen sekä hammaskiilteelle että hammasjuurten/hammasluun näkyville pinnoille.

PURE SHINE WHITENING STRIPS

PURE shine Whitening Strips -liuskat valkaisevat hampaitasi luonnollisesti – vain 14 päivässä. Tuote on kehitetty yhdessä hammaslääkäreiden kanssa. Se on täysin vetyperoksidivapaa ja sitä on helppo käyttää kotona. Saat näkyvän tuloksen vain muutamassa päivässä.

Sen aktiivinen ainesosa PAP (phthalimido-peroksi-heksanoiinihappo) puhdistaa hammaskiilteen, irrottaa värjäytymiä ja palauttaa hampaiden luonnollisen valkoisen värin. Biohajoava PAP on hellävaraista ja sillä on todistettu vaikutus. Käytä PURE shine Whitening Strips -liuskoja vähintään 30 minuutin ajan päivittäin kahden viikon ajan.. Saat parhaan tuloksen toistamalla hoidon joka toinen kuukausi.

HELPPOJA KÄYTTÄÄ KOTONA

PURE shine Whitening Strips -liuskat antavat sinulle selvästi valkoisemmat hampaat vain kahdessa viikossa. Näet eron jo muutamassa päivässä. Käytä 30 minuuttia päivittäin 14 päivän ajan. Tee näin:

1. Hampaiden harjaaminen

2. Kiinnitä liuskat

3. Anna vaikuttaa 30 minuutin ajan

4. Poista, harjaa ja huuhtele

TUTUSTU PURE SHINE -PERHEESEEN