Home » Tietoa meistä

TIETOA MEISTÄ

TIETOA MEISTÄ

Historiamme

EKULF AB:n perusti vuonna 1969 neljä yksityisen puolen hammaslääkäriä, jotka halusivat jakaa asiakkailleen tietoa ja myydä heille suuhygieniatuotteita.

Nimeksi muodostui EKULF, sillä lääkäreistä kolmen etunimi oli Ulf ja neljännen sukunimi oli Eklund. He myivät alusta alkaen suuhygieniatuotteita vastaanottonsa pienissä tiloissa. Pien he huomaisivat, että heillä oli mahdollisuus myydä näitä tuotteita myös muille Ruotsin hammaslääkäreille ja suuhygienisteille.

Me EKULFilla olemme olleet ensimmäisestä vuodestamme 1969 hammas- ja suunhoitotuotteiden asiantuntijoita. Hampaidesi tarpeista riippumatta voimme taata, että kaikki EKULFin tuotteet on valmistettu mahdollisimman huolellisesti. Työskentelemme päivittäin voidaksemme tarjota markkinoiden edullisimmat hammas- ja suunhoitotuotteet laadusta tai ympäristövaikutuksesta tinkimättä. Hampaidesi tarpeista riippumatta voimme taata, että kaikki EKULFin tuotteet on valmistettu mahdollisimman huolellisesti.

Suuhygieniatuotteet

EKULF tunnetaan täydestä kilpailukykyisten suuhygienia- ja suunhoitotuotteiden valikoimastaan sekä nopeista, täysistä toimituksistaan.

Suuhygienia- ja suunhoitotuotteitamme myyvät ensisijaisesti apteekit, päivittäistavarakaupat ja hammashoidon ammattilaiset. EKULF toimii myös pohjoisissa naapurimaissamme.

EKULFin liikeidea on ”tuoda markkinoille laadukkaita suunhoitotuotteita ja ideoita parhaaseen hintaan ja mahdollisimman tehokkaasti ja houkuttelevasti samalla ympäristö huomioon ottaen”.

Pääkonttori

EKULF AB:n pääkonttori sijaitsee Norrköpingissä Ruotsissa.

Käyntiosoite: Navestadsgatan 31, 603 66 Norrköping

Paketit/Toimitusosoite: Navestadsgatan 31, 603 66 Norrköping

Postiosoite: Box 11101, 600 11 Norrköping

Puhelin: +46 (0)11 14 40 30

Järj. nro: 556125-9002 556125-9002