Home » Shop » PURE shine Snus & Tobac Toothpaste 12 ml

PURE shine Snus & Tobac Toothpaste 12 ml

0,90

Tuotenumero: 175

PURE shine Snus & Tobac hammastahna on hellävarainen hammastahna päivittäiseen käyttöön sinulle, joka käytät nuuskaa tai poltat tupakkaa. Hammastahna matkaputki 12 ml.

PURE shine Snus & Tobac hammastahna on hellävarainen hammastahna päivittäiseen käyttöön sinulle, joka käytät nuuskaa tai poltat tupakkaa. Hammastahnan ainutlaatuinen koostumus on kehitetty poistamaan nuuskasta ja tupakasta aiheutuneita tahroja ja värjäytymiä.

  • Puhdistava: erityinen yhdistelmä ainesosia, Papain, Tetrapotassium Pyrophosphate ja CPC (Cetylpyridium chloride), puhdistavat hammaspinnan ja irrottavat plakkia ja värjäytymiä nuuskasta, tupakasta, kahvista, teestä, viinistä ja currysta.
  • Vahvistava: korkea fluoripitoisuus edistää hampaiden remineralisaatiota – vahvistaa kiillettä ja juuren pintaa – estämällä happohyökkäyksiä, jotka muuten aiheuttaisivat kariesta.
  • Estää plakin muodostumista: eliminoi mikro-organismeja, jotka muodostavat bakteeriplakkia ja estää pahan hajuista hengitystä.
  • Raikas mintun maku antaa raikkaan hengityksen.
  • Hellävarainen hammastahna päivittäiseen käyttöön, jota kaikki yli 12-vuotiaat voivat käyttää.
  • Ei sisällä parabeeneja tai SLS:ää (Natriumlauryylisulfaatti).

Tärkeää! Älä käytä, jos tuubin foliosinetti on rikkoutunut ennen ensimmäistä käyttöä. Suositellaan aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

Paino 21 g
Tavaramerkki

EKULF, PURE shine

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PURE shine Snus & Tobac Toothpaste 12 ml”

Tähän liittyvät tuotteet

Title

Go to Top