Home » Shop » PURE shine Snus & Tobac Toothpaste 75 ml

PURE shine Snus & Tobac Toothpaste 75 ml

6,00

Tuotenumero: 170

PURE shine Snus & Tobac hammastahna on hellävarainen hammastahna päivittäiseen käyttöön sinulle, joka käytät nuuskaa tai poltat tupakkaa. Hammastahnan ainutlaatuinen koostumus on kehitetty poistamaan ensisijaisesti nuuskasta ja tupakasta, mutta myös kahvista, teestä, viinistä, currysta jne. aiheutuneita tahroja ja värjäytymiä.

PURE shine Snus & Tobac hammastahna on hellävarainen hammastahna päivittäiseen käyttöön sinulle, joka käytät nuuskaa tai poltat tupakkaa. Hammastahnan ainutlaatuinen koostumus on kehitetty poistamaan nuuskasta ja tupakasta aiheutuneita tahroja ja värjäytymiä.

  • Puhdistava: erityinen yhdistelmä ainesosia, Papain, Tetrapotassium Pyrophosphate ja CPC (Cetylpyridium chloride), puhdistavat hammaspinnan ja irrottavat plakkia ja värjäytymiä nuuskasta, tupakasta, kahvista, teestä, viinistä ja currysta.
  • Vahvistava: korkea fluoripitoisuus edistää hampaiden remineralisaatiota – vahvistaa kiillettä ja juuren pintaa – estämällä happohyökkäyksiä, jotka muuten aiheuttaisivat kariesta.
  • Estää plakin muodostumista: eliminoi mikro-organismeja, jotka muodostavat bakteeriplakkia ja estää pahan hajuista hengitystä.
  • Raikas mintun maku antaa raikkaan hengityksen.
  • Hellävarainen hammastahna päivittäiseen käyttöön, jota kaikki yli 12-vuotiaat voivat käyttää.
  • Ei sisällä parabeeneja tai SLS:ää (Natriumlauryylisulfaatti).

Tärkeää! Älä käytä, jos tuubin foliosinetti on rikkoutunut ennen ensimmäistä käyttöä. Suositellaan aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

Tavaramerkki

EKULF, PURE shine

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PURE shine Snus & Tobac Toothpaste 75 ml”

Tähän liittyvät tuotteet

Title

Go to Top