Home » Shop » EKULF Oscillating PowerBrush Black, sähköhammasharja

EKULF Oscillating PowerBrush Black, sähköhammasharja

45,00

Tuotenumero: 1352

EKULF Oscillating PowerBrush on edistyksellinen sähköhammasharja, joka puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Pakkaus sisältää:
1 Ekulf Oscillating PowerBrush Black
2 harjaspää
1 laturi
1 käyttöohje

EKULF Oscillating PowerBrush on edistyksellinen sähköhammasharja, joka puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Värähtely-pyörintä -teknologiansa avulla se huolehtii suusi terveydestä parhaalla tavalla. Sähköhammasharjassa on sisäänrakennettu ajastin, joka auttaa sinua harjaamaan hampaitasi kahden minuutin ajan hammaslääkärien suositusten mukaisesti. Ajastimessa on myös 30 sekunnin aikavälimuistutus, jotta huomaat harjata suussasi kaikki neljä aluetta.

Sähköhammasharjan pieni pyöreä harjaspää tavoittaa koko hampaan. Harjaspää on muotoiltu saavuttamaan myös vaikeapääsyiset alueet hampaiden väleissä ja poistaa tehokkaasti plakkia. EKULF Oscillating PowerBrush tarjoaa useita puhdistustiloja sopimaan yksilöllisiin tarpeisiisi. Valitse CLEAN, SOFT ja MASSAGE -tilojen välillä saadaksesi sopivan ja hellävaraisen puhdistuksen. 8800 harjaliikkeeseen minuutissa yltävä EKULF Oscillating PowerBrush mahdollistaa voimakkaan puhdistuksen terveempien hampaiden saavuttamiseksi.

Noudata yksinkertaisia käsikirjan ohjeita käyttääksesi EKULF Oscillating PowerBrushia parhaalla tavalla. Vaihda harjaspää kolmen kuukauden välein ylläpitääksesi optimaalista suorituskykyä ja hygieniaa.

Tavaramerkki

EKULF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EKULF Oscillating PowerBrush Black, sähköhammasharja”

Tähän liittyvät tuotteet

Title

Go to Top